Blog de MontañaBlog de Montaña
 Earendil Earendil
Estas en » Blog de Montaña » Archivo de Relatos » July 2011 » Travessa Gr 11 – 7. Remuntant La Vall Del Madriu
Sunday 3 de July de 2011, 12:37:21
Travessa GR 11 – 7. Remuntant la Vall del Madriu
Tipo de Entrada: RELATO | 1047 visitas

Avui ha estat un d'aquells dies que sembla que t'hagis llevat amb el peu esquerre: d'entrada, ha matinat ben ennunvolat (ja havien anunciat inestabilitat per a tot el dia) i ha començat a plovisquejar cap a les vuit, quan acabava d'empaquetar les coses. He fet temps mentre observava com evolucionava la situació. Finalment he sortit, però de seguida m'he adonat que la bena nova del turmell (la vella estava força atrotinada, després de més d'una setmana de ruta) no evitava tant el frec que em causa la molèstia i he hagut de fer una nyapa amb un tros que emquedava de l'altra bena i una gasa.

Ha sortit el sol i he arribat a l'Estany d'Engolasters (un indret força familiar, tipus la Carretera de les Aigües a Collserola). He vorejat l'estany i m'he perdut en una urbanització on el GR semblava ficar-se en un circuit tancat de BTT (força interessant). Després de molt voltar i preguntar he seguit una carretera uns 200m fins a trobar el GR, que seguia per un camí molt de parc urbà fins a passar a la Vall del Madriu a través del Coll Jovell, vall que he remuntat fins a la seva capçalera.

 

    El Refugi de Fontverd, a la Vall del Madriu

 

He dinat al petit Refugi de Fontverd, enimg d'un prat, i he continuat el camí. Lluïa el sol, però encara quedaven núvols que em feien força mala espina. Dit i fet, mentre pujava s'ha anat ennuvolant, s'han començat a sentir trons llunyans i espaiats, i al final, a començat a ploure. No gaire, només una estona. He passat pel Refugi del Riu dels Orris i per un parell de bordes que podien servir d'aixopluc en cas de tempesta. I al final m'ha enxampat una bona tempesta, cap a les sis, a només deu minuts del Refugi de l'Illa, on hi tinc alguns veïns francesos i també una habitació per a mi sol.

 

  La capçalera de la Vall del Madriu, amb el Refugi de l'Illa a la dreta

 

Hauria estat una etapa fàcil, per gaudir-ne, però les circumstàncies han fet que acabés demanant l'hora. M'ha cridat l'atenció la quantitat de residus humans que hi havia tant a l'habitació del refugi com als voltants, sobretot paquets de mocadors i envasos d'aliments. M'he entretingut fent una mica de neteja a l'habitació abans d'instal·lar-me. Hi ha un contenidor just davant del refugi, que vénen a buidar en helicòpter regularment. No costa res ser una mica endreçat, pels que vindran després... Però bé, ara toca anar a dormir d'hora i descansar; l'etapa de demà és curta però te un coll lleig sobre el mapa. L'hauré de veure i decidir si l'intento o busco una alternativa.

 

Refugi de l'Illa, 3 de juliol de 2011



Álbums de Fotos relacionados:



Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook